Известие

Collapse
No announcement yet.

Вибрира ми предния джам......

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вибрира ми предния джам......

......да бе, правилно сте прочели, от известно време при скорост над 130, и леки неравности по Тракията, от предната конзола чувах странен дразнещ шум......Днеска когато случайно намалях звука на антирадара и трябваше да си подпра ръката на предния джам и тогава го усетих......чак се уплаших.....вибрацията е поне милиметър и нещо......правеше ми впечатление че като натисна прозореца отвътре навън и той поддава, но чак притеснения нямах за това.....но сега при тая скорост като го натиснех навън и в купето се появява свистене - ясен признак че уплътнението куца......как е захванат при вас - гледам че задния джам е обримчен с една дебела вътрешна ивица черен силикон освен стандартното гумено уплътнение.....иначе вода не пуска......
    Да ходя на джамджия ли?????
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

да колега колкото може по скоро
    не си първия.ПИШИ КАКВО Е НАПРАВИЛ ДЖАМДЖИЯТА
    луд алфист

Comment

Баси цирка.....са и стъклар трябва да търся.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        Баси цирка.....са и стъклар трябва да търся.....

Най-вероятно ти е сменям и някой си е оставил ръцете...Виж ако имаш каско някак да прекараш нещата през тях Леко пукване и т.н.. ти си решаваш
        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
        by RUBIG service

Comment

Сигурно е сменян. Удряш му един чук и тичаш при каското. Сменят джамове за 4 часа по принцип и е около 160 лв. с преместване на стикерите.
          Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
          EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
          EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Човека няма каско ко прайм. ники тярбва да се види дали не е от водача на стъклото нечо или от захващането на планката която го движи към стъклото имаже една дъпка дето влизаше планката но се стягаше и с болтче. да се огледа да не е нещо разхлабено.
            156 1,8 ТS 99
            Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
              Човека няма каско ко прайм. ники тярбва да се види дали не е от водача на стъклото нечо или от захващането на планката която го движи към стъклото имаже една дъпка дето влизаше планката но се стягаше и с болтче. да се огледа да не е нещо разхлабено.
              Съжалявам, но на мен познанията ми стигат до тук и с толкова можах да помогна. Радвам се, че ти имаш познания по въпроса и успяваш да помогнеш.
              Поздрави.
              Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
              EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
              EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Каско посмъртно няма да си направя.....иначе отвън се вижда само един мижав уплътнител, дето като го подфана с нокът и лъсва ръба на джама......когато отвътре навън натисна дори и леко, и поне 1-2 милиметра е луфта, ама все си виках че ще карам по бързичко, и вятъра ще го натиска.....ама ще трябва да се прай......

Comment

Не разбрах в коя зона мърда?
                  Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

колега аз на бързата фастра и чупих април месец стъгкото от нерви понеже играех тенис на голема жега и преди 1 ден бех мн свалил кръвното и тамън почнах да играя и пак ми падна не мога да мръдна и като ми мина качвам се в колата и един як тупаник на предното и се напука целото и после 150 кинта
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD SportWagon

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                      Не разбрах в коя зона мърда?
                      Най - горната.....

Comment

А има ли начин отвътре, откъм купето, да погледнеш дали е залепено като хората? На мен не бяха го залепили, но беше в единия ъгъл и се виждаше след сваляне тапицерията на колонката.
                        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                          А има ли начин отвътре, откъм купето, да погледнеш дали е залепено като хората? На мен не бяха го залепили, но беше в единия ъгъл и се виждаше след сваляне тапицерията на колонката.
                          Ми аз мисля че не е лепено, а има само някакъв уплътнител - независимо от левия или десния горен край ще натисна, все луфта е един и същ....с какво ги лепят бре.....чесно казано предпочитам само да си го направя.....

Comment

По принцип със силикон ги лепят.
                            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Е да, въпроса е какъв - гледам че задния джам има някакъв черен, но не ми се вярва да е такъв дето да го има във всеки Практикер или Бриколаж.....макар че може и да греша.....

Comment

Working...
                              X